Myynti
Markku Väänänen
044 972 9213
Rakentamisen ammattilainen
Asiakaskertomukset ja blogit

Rakentamisen ammattilainen

Vievätkö eristystyöt aikaa ja energiaa? Jätä homma meille!

Eristäminen vaatii tarkkuutta ja aikaa, minkä lisäksi rakennusmääräykset ja Suomen vaihtelevat säät asettavat työlle omat vaatimuksensa. Hoidamme eristystyöt aikaasi säästäen, kustannustehokkaasti ja ammattitaitoisesti alusta loppuun asti. Huolellisesti eristetty, ajoissa valmistunut urakan tulos on ilo luovuttaa asiakkaalle.

"Halliprojektin eristäminen meni nopeammin kuin osattiin odottaa. Itse jos oltaisiin tehty, olisi mennyt useampia viikkoja, nyt meni neljä päivää. Lämmin Kodin tekemänä projekti tuli myös kokonaisuutena paljon halvemmaksi."

- Erik Räty, Taloykköset Oy

Nopeasti ja kustannustehokkaasti. Perinteisten villapaalien siirtely ja suojaaminen aiheuttaa työmaalla vaivaa ja kustannuksia. Villaa leikeltäessä hukkaa syntyy paljon, ja kerran maksetusta tavarasta pulitetaan vielä jätemaksu. Kauttamme työ hoituu kustannuksia säästäen, ja työmaan omat miehet voivat huoletta keskittyä viemään urakan muita osuuksia eteenpäin.

Ammattitaitoisesti. Eristäminen on tarkkuutta vaativaa puuhaa eikä kuulu kenenkään suosikkihommiin työmaalla. Eristeen on oltava riittävän tiivis Suomen rajuihin talvipakkasiin ja pysyttävä kosteudelta suojassa myös asennuksen ajan. Lisäksi rakenteen on täytettävä rakennusmääräysten kiristyvät vaatimukset ilmatiiviydestä ja eristevahvuuksista. Kun jätät eristämisen meille, hoituu työ ammattitaidolla aikaasi ja vaivaasi säästäen.

Laadukkailla tuotteilla.

Knauf Supafil Frame. Tämä seinissä, alapohjissa ja yläpohjassa käytettävä puhallusvilla asennetaan seinään verkkoasennuksena suoraan autosta. Putkesta villa tulee ulos suoraan omalle paikalleen. Tuulensuojalevyt voivat olla paikoillaan villoituksen ajan, joten rakenteet pysyvät säältä suojassa.

Termex-selluvilla.Kun rakenteelta halutaan hengittävyyttä, kannattaa valita puukuitueriste. Termex-selluvilla asennetaan liima-asennuksena esimerkiksi vanhan rintamamiestalon tai hirsitalon lisäeristeeksi. Kun eriste hengittää kuten vanha rakenne, ei kosteus tiivisty väärään paikkaan.

Hunton-puukuitueriste. Uutuustuote, joka toimii erittäin hyvin monissa kohteissa.

Ammattirakentaja

Kun suunnittelet rakennushankettasi, ota jo suunnitteluvaiheessa huomioon seinien eristäminen puhallusvillalla. Näin saat parhaan hyödyn puhallusvillasta. Kysy vinkit meiltä!

Markku Väänänen

Ota yhteyttä!

Markku Väänänen: 044 972 9213, markku.vaananen@lamminkoti.com