Myynti
Markku Väänänen
044 972 9213
Ammattirakentaja
Liity postituslistalle

Ammattirakentaja

Haluatko tehdä eristämisestä helpompaa?

Perinteisten villapaalien siirtely, suojaaminen ja varsinkin suojaamatta jättäminen aiheuttavat työmaalla valtavasti työtä ja kustannuksia. Villaa leikeltäessä hukkaa syntyy paljon, ja kerran maksetusta tavarasta pulitetaan vielä jätemaksu.

Eristystyö itsessään vaatii paljon tarkkuutta ja aikaa, minkä lisäksi rakennusmääräykset ja Suomen ilmasto asettavat omat vaatimuksensa. Eristeen on oltava riittävän tiivis rajuihinkin talvipakkasiin, sen on pysyttävä kosteudelta suojassa myös asennuksen ajan ja rakenteen on täytettävä rakennusmääräysten kiristyvät vaatimukset ilmantiiviydestä ja eristevahvuuksista.

Mukautuu ahtaisiinkin rakenteisiin

Knauf Supafil Frame on puhallusvilla, jota käytetään seinissä, alapohjissa ja yläpohjassa. Villa asennetaan seinään verkkoasennuksena suoraan autosta. Putkesta villa tulee ulos suoraan omalle paikalleen. Hukkaa ei synny ja villa asettuu vaivatta joka koloseen. Tuulensuojalevyt voivat olla paikoillaan villoituksen ajan, joten rakenteet ovat koko ajan säältä suojassa.

Kun rakenteelta halutaan hengittävyyttä, kannattaa eristeeksi laittaa puukuitueriste, Termex-selluvilla asennetaan liima-asennuksena esimerkiksi vanhan rintamamiestalon tai hirsitalon lisäeristeeksi. Kun eriste hengittää kuten vanha rakenne, kosteus ei tiivisty väärään paikkaan.

Monessa kohteessa toimii erittäin hyvin myös uutustuote, Hunton -puukuitueriste.

Koko eristämisen ajan työmaan omat miehet voivat keskittyä muihin töihin!

Ammattirakentaja

Kun suunnittelet rakennushankettasi, ota jo suunnitteluvaiheessa huomioon seinien eristäminen puhallusvillalla. Näin saat parhaan hyödyn puhallusvillasta. Kysy vinkit meiltä!

Markku Väänänen

Ota yhteyttä!

Markku Väänänen: 044 972 9213, markku.vaananen@lamminkoti.com