Myynti
Markku Väänänen
044 972 9213
Lisäeristäjä
Asiakaskertomukset ja blogit

Lisäeristäjä

Asu mukavammin ja säästä lämmityskuluissa!

Kun varpaita palelee ja sähkölasku saa verenpaineen nousemaan, on aika harkita talon lisäeristämistä. Eristämällä yläpohjan säästät keskimäärin kolmanneksen lämmityskuluista ja samalla asuinmukavuus lisääntyy.

"Voimme suositella Lämmin Kotia kaikille rakentajille, jotka kaipaavat asiantuntevaa palvelua. Yhteistyö sujui erinomaisesti."

- Anne ja Kalle Keränen, omakotitalon rakentajat

Lisäeristys kokonaispalveluna. Hoidamme lisäeristykset, eristeiden vaihdot ja höyrusulun tarkastukset ammattitaidolla alusta loppuun asti. Otamme talon energiatodistuksen suositukset huomioon ja huolehdimme myös siitä, että yläpohjan eristeet ovat vaaditulla tasolla. Vanha eriste voidaan jättää paikoilleen, mutta kastuneet tai vaurioituneet eristeet vaihdetaan lisäeristämisen yhteydessä. Myös vanhanaikaisten eristysmateriaalien, kuten purun, turpeen tai muiden luonnontuotteiden vaihto nykyaikaisiin eristeisiin on usein kannattavaa. Yläpohjan tuuletusaukot kannattaa suojata pieneläinverkolla, ettei rakenteisiin ja eristeisiin pääse kutsumattomia vieraita.

Tilaa maksuton kartoitus. Hei taloyhtiön asukas, isännöitsijä tai omakotiasuja! Kyllästyitkö palelemaan ja maksamaan järjettömiä sähkölaskuja? Ota meihin yhteyttä! Teemme yläpohjaan maksuttoman kartoituksen, energiansäästölaskelman sekä tarjouksen lisäeristyksestä ja mahdollisista lisätöistä. Meiltä hoituu myös seinien lisäeristäminen.

Edessä pienempi eristysurakka?

Kauttamme myös vuokrattava pienpuhalluskone ja eristevillaa säkkitavarana. Lue lisää!

Markku Väänänen

Ota yhteyttä!

Markku Väänänen: 044 972 9213, markku.vaananen@lamminkoti.com

Säästöjä lämmityskuluihin

Esimerkki 1

Omakotitalo 129 m2

Omakotitalon vanha eristys 200 mm, johon lisätään puhallusvillaa 300 mm. Yhteensä lisäyksen jälkeen eristettä 500 mm.
Säästö
605 €
/ vuosi
Esimerkki 2

Rivitalo 1500 m2

Vuonna 1975 rakennettu taloyhtiö, jonka nykyinen eriste mineraalilevyvillaa (250 mm). Lisätään eristettä 200 mm, jolloin kokonaisuus yhteensä 450 mm.
Säästö
2400 €
/ vuosi