Myynti
Markku Väänänen
044 972 9213
Oman kodin rakentaja
Asiakaskertomukset ja blogit

Oman kodin rakentaja

Häämöttävätkö eristyshommat edessä?

Suomen vaihteleva sää asettaa edellytyksiä talon eristämiselle. Palella ei halua kukaan, eivätkä kalliit sähkölaskutkaan herätä hilpeyttä. Puhallusvilla on turvallinen ja varma eriste, joka pitää talosi lämpimänä ja energiatehokkaana läpi talven tuiskujen.

"Yhteistyö Markun kanssa oli todella helppoa ja luontevaa. Meidän oli helppo luottaa häneen ja hänen asiantuntemukseensa."

- Anne ja Kalle Keränen, omakotitalon rakentajat

Lämpöä ja mukavuutta. Myrskyn pauhua on mukava kuunnella, kunhan vilusta ei tarvitse kärsiä sisätiloissa. Tiivis puhallusvilla lisää asuinmukavuutta pitäen kylmän ulkona, joten villasukat voi huoletta jättää komeroon. Valitsemalla puhallusvillan ehkäiset myös sisäilmaongelmia, sillä villa ei joudu edes asennushetkellä sään armoille.

Edullisesti ja ekologisesti. Jos nurkissa rakoilee, karkaa kallis lämpö helposti harakoille. Jatkuvasta lämmittämisestä kärsii paitsi lompakko, myös ympäristö. Puhallusvilla on perinteistä levyvillaa tiiviimpi eriste, joka täyttää hankalatkin kolot tarkasti pitäen lämmön talon sisällä ja sähkölaskun kohtuullisena.

Laadukkailla tuotteilla. Norjassa kehitetty ja valmistettu puukuitueriste Hunton on erinomainen seinien, kattojen ja lattioiden eriste. Se sopii sekä paikalla rakennettaviin omakoti- ja rivitaloihin että tehdasvalmisteisiin seinä- ja kattoelementteihin. Entäpä, jos valitsisit eristeeksi hengittävän selluvillan tai lasivillan? Kysy lisää, niin mietitään yhdessä, mikä on paras tapa eristää kotisi!

Oman kodin rakentaja

Kun suunnittelet rakennushankettasi, ota jo suunnitteluvaiheessa huomioon seinien eristäminen puhallusvillalla. Näin saat parhaan hyödyn puhallusvillasta. Kysy vinkit meiltä!

Markku Väänänen

Ota yhteyttä!

Markku Väänänen: 044 972 9213, markku.vaananen@lamminkoti.com