Myynti
Markku Väänänen
044 972 9213
Oman kodin rakentaja
Liity postituslistalle

Oman kodin rakentaja

Eristyshommat edessä?

Me hoidamme eristämisen – sinä voit säästää aikasi muuhun. Käytämme eristämisessä puhallusvillaa, joka on turvallinen ja varma eriste. Edustamiamme tuotemerkkejä ovat Knauf Supafil Frame, Hunton ja Termex.

Puhallusvilla on perinteistä levyvillaa tiiviimpi eriste, sillä se täyttää hankalatkin aukot tarkasti. Valitsemalla puhallusvillan ehkäiset myös sisäilmaongelmia, sillä puhallusvilla ei joudu edes asennushetkellä sään armoille. Se puhalletaan rakenteisiin suoraan autosta putken kautta, ja asentaminen tehdään sisältäpäin. Tuulensuojalevyt suojaavat rakenteita myös villoituksen ajan.

Tiivis eriste lisää asumismukavuutta

Sisälämpötilan nostaminen ei paikkaa vuotavia nurkkia. Sen sijaan hyvä eriste pitää lämmön sisällä ja kylmän ulkona.

Norjassa kehitetty ja valmistettu puukuitueriste Hunton on erinomainen seinien, kattojen ja lattioiden eriste. Se sopii sekä paikalla rakennettaviin omakoti- ja rivitaloihin että tehdasvalmisteisiin seinä- ja kattoelementteihin. Lue lisää Huntonin puhallettavan puukuitueristeen esitteestä.

Hengittävä selluvilla vai lasivilla? Kysy lisää, niin mietitään yhdessä, mikä on paras tapa eristää kotisi.

Oman kodin rakentaja

Kun suunnittelet rakennushankettasi, ota jo suunnitteluvaiheessa huomioon seinien eristäminen puhallusvillalla. Näin saat parhaan hyödyn puhallusvillasta. Kysy vinkit meiltä!

Markku Väänänen

Ota yhteyttä!

Markku Väänänen: 044 972 9213, markku.vaananen@lamminkoti.com